Tennissen op het tennispark

Natuurlijk wilt u graag tennissen. Er zijn echter een aantal belangrijke punten die u moet weten. Lees voor alle regels die gelden voor het park het baanreglement goed door, deze staat in het menu bij “Vereniging”

Vrijwilligerswerk

Van elk seniorlid wordt verwacht dat hij vrijwilligerswerk verricht. In principe worden nieuwe leden in eerste instantie ingedeeld bij de kantinecommissie. U kunt echter ook vrijwilligerswerk gaan doen in de andere commissies;Onderhoud, Sponsoring,toernooi en Jeugd. Indien u hier interesse in heeft, kunt u contact opnemen met het bestuur.

Seniorleden zijn leden die op 1 januari de leeftijd van 17 jaar hebben bereikt.

Sleutelproject

Senioren kunnen voor € 3,– een sleutel van ons clubgebouw lenen. Zo kunt u binnen de toegestane tijden altijd in het clubgebouw. Beëindigd u uw lidmaatschap dan moet natuurlijk de sleutel ingeleverd worden.

Het voordeel van een sleutel is dat u de lampen van de tennisbanen aan en uit kunt zetten en gebruik kunt maken van het toilet en de kleedruimte.

Een sleutel kunt u aanvragen bij de ledenadministratie, dit kunt u doen middels het sleutelformulier. Print het uit, onderteken het en doe het met de € 3,– in de brievenbus bij de ledenadministratie.

Vragen?

Neem contact op met de ledenadministratie:

Cindy van Hoof, 06-15602233 

Staaijerhof 12 

ledenadministratie@tvafferden.nl

Download bestanden

Sleutelformulier